Ωράριο καταστημάτων στο Black Friday

Φέτος η Μαύρη Παρασκευή κλείνει 2 χρόνια επίσημης εφαρμογής στην Ελλάδα. Το αμερικανικό έθιμο φαίνεται πως κερδίζει συνεχώς έδαφος και γίνεται θεσμός για τις ελληνικές επιχειρήσεις. Αν και τον πρώτο χρόνο συμμετείχαν μόνο μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων και brands, φέτος φαίνεται ότι θα ενεργοποιηθούν και μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Ποιο όμως θα είναι το ωράριο των καταστημάτων την Μαύρη Παρασκευή 2017;

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της εμπορικής κοινότητας, η κίνηση αναμένεται αυξημένη και οι εκπτώσεις θα φτάσουν μέχρι και το 80%. Μάλιστα για φέτος παράγοντες της αγοράς εκτιμούν ότι οδεύουμε σε ακόμη μεγαλύτερο ρεκόρ, καθώς το κοινό περιμένει με αγωνία τη συγκεκριμένη ημέρα.

Παρ’ όλα αυτά το ωράριο των καταστημάτων που θα συμμετέχουν στο Black Friday 2017, δεν φαίνεται ότι θα επεκταθεί. Ενδεχομένως μερικά μικρότερα καταστήματα τηρήσουν το ωράριο των πολυκαταστημάτων και να παραμείνουν ανοικτά από τις 09:00 π.μ. μέχρι τις 21:00 μ.μ..

Η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας απέστειλε εγκύκλιο προς τις ομοσπονδίες και τους εμπορικούς συλλόγους μέλη της, ώστε να πραγματοποιηθεί πανελλαδικά το έθιμο και να καθιερωθεί σταδιακά. Όμως δεν φαίνεται να υπάρχουν μεταβολές στο ωράριο.

Τι προτείνει το black-Friday.gr αν δεν προλάβεις ανοιχτά τα καταστήματα;

Αν δεν πρόλαβες να πας σε κάποιο κατάστημα το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αγοράσεις online ότι έχει προγραμματίσει για φέτος. Η Μαύρη Παρασκευή, έτσι και αλλιώς ξεκινάει online νωρίτερα από ότι στα φυσικά καταστήματα. Από το βράδυ της Πέμπτης 23 Νοεμβρίου οι πρώτες εκπτώσεις θα είναι online και θα σας περιμένουν σε online stores και e-shops.

Μην περιμένεις λοιπόν να ανοίξουν τις πόρτες τους τα μαγαζιά και τα πολυκαταστήματα για να κάνεις τις αγορές σου. Θα βρεις online τις μεγαλύτερες προσφορές και εκπτώσεις. Οι φετινές εκπτώσεις μην ξεχνάς ότι θα φτάσουν μέχρι και το 80%, ποσοστό τεράστιο για τα ελληνικά δεδομένα.

Κέντρο Προτιμήσεων Απορρήτου

Απαραίτητα

Αυτά τα cookies είναι απαραίτητα για την σωστή λειτουργία του site.

wordpress_logged_in_{hash}, wordpress_sec_{hash}, wordpress_{hash}, wBounce

Διαφημίσεις

1P_JAR, CONSENT, NID, DSID, FLC, AID, TAID, exchange_uid

Analytics

Αυτά τα cookie συλλέγουν απλές πληροφορίες χρηστών για το Google Analytics και το Facebook.

wd, spin, c_user, presence, sb, datr, fr, dpr, xs, _ga, _gid, _gat, _gtag_{hash}

Other