Σχετικά με εμάς

To Black Friday στην Ελλάδα μπήκε στην ζωή μας επίσημα το 2016, αν και το έθιμο έρχεται από το μακρινό 1960 και τις Η.Π.Α. Ένα έθιμο που έχει καθιερωθεί και σηματοδοτεί την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων αγορών για το αμερικανικό κοινό. Μια δράση που όχι μόνο απέκτησε σύντομα πιστούς θαυμαστές, αλλά αποτελεί και ένα από τα μεγαλύτερα αγοραστικά event παγκοσμίως, καθώς χρόνο με τον χρόνο πολλές χώρες εφάρμοσαν την Μαύρη Παρασκευή και στα δικά τους καταστήματα.

Στην Ελλάδα λοιπόν, η τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου έχει οριστεί ως Μαύρη Παρασκευή και το κοινό φαίνεται να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα των καταστημάτων. Οι προσφορές και οι εκπτώσεις πολλές και μεγάλες. Πως όμως μπορείς να μάθεις ποια καταστήματα, αλυσίδες και brands συμμετέχουν στο Black Friday;

Εδώ αρχίζει η δουλειά για εμάς. Το black-friday.gr δημιουργήθηκε για εσένα που ψάχνεις τις μεγαλύτερες προσφορές και θέλεις να δεις ότι καλύτερο κυκλοφορεί την ημέρα του Black Friday. Εύκολα, χωρίς κόπο και χωρίς αναμονή σε ουρές ταμείου.

Στο black-friday.gr μπορείς να βρεις όλες τις προσφορές και το κυριότερο να έχεις διαρκή ενημέρωση για τα προϊόντα που οι εταιρείες θα έχουν σε έκπτωση. Αν έχεις φτιάξει την λίστα σου και έχεις καθορίσει το budget που θα διαθέσεις, το μόνο που θέλεις είναι να βρεις τα προϊόντα που χρειάζεσαι. Γιατί, να μην μπορείς να συγκρίνεις τιμές και προϊόντα σε ένα συγκεκριμένο μόνο site;

Έκανες υπομονή. Έκανες οικονομία. Η αναμονή ήταν μεγάλη. Το ίδιο και οι προσφορές και οι εκπτώσεις όμως. Μην χάνεις άλλο χρόνο και αναζήτησε τα προϊόντα που θέλεις μέσα από την μεγάλη γκάμα καταστημάτων που έχει το black-friday.gr αποκλειστικά για εσένα.

Στο black-friday.gr θα βρεις προσφορές για τεχνολογία, ρουχισμό, είδη διατροφής, είδη περιποίησης, video games και λύσεις για το σπίτι. Μην χάνεις άλλο χρόνο άσκοπα αναζητώντας προσφορές και περιμένοντας σε ουρές. Ο πληρέστερος οδηγός για το Black Friday στην Ελλάδα είναι εδώ!